Mioveni – oraş de poveste de iarnă!

Luni, 05 decembrie, la ora 17.30, chiar în seara de ajun a sărbătorii de Sfântul Nicolae, se va aprindemioveni-1  iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă în oraşul Mioveni.

Primarul Ion Georgescu a făcut o invitaţie publică tuturor locuitorilor oraşului de a fi alături de el la startul descoperirii magiei Crăciunului la Mioveni.

La finele săptămânii trecute, s-au făcut probe la instalațiile de iluminat festiv pregătite de Consiliul Local Mioveni și SC Servicii Edilitare pentru Comunitate. Instalaţiile vor decora întreaga zonă centrală a orașului, dar şi arterele principale și parcurile, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.
„La fel ca în fiecare an, ne dorim să aducem spiritul sărbătorilor de iarnă aproape de sufletele fiecăruia dintre locuitorii Mioveniului și al tuturor celor care ne vor vizita în această perioadă. Sper că surprizele pregătite în acest an să îi încânte atât pe cei mici, cât și pe fiecare dintre adulții sau tinerii care vor ajunge prin centrul Mioveniului.
Așadar, vă invit, luni, 05 decembrie, ora 17.30, în ajun de Sfântul Nicolae, să aprindem împreună iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă și să descoperim împreună magia Crăciunului la Mioveni.”, a precizat primarul Ion Georgescu.

Foto sursa Facebook – Ion Georgescu.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.