Micuţul Eduard are nevoie de noi pentru a avea o şansă la viaţă!

Vineri 22 aprilie 2016, de la ora 18.00, oraşul Mioveni, prin Centrul Cultural Mioveni, va anunt umanitarorganiza un spectacol caritabil pentru un copil ce are nevoie de ajutorul tuturor pentru a putea trăi.

Eduard Gabriel Vîlcu, este un copil în vârstă de 3 ani și 6 luni, din comuna argeșeană Moșoaia, care a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier.

În sprijinul micuţului pe scena Centrului Cultural Mioveni vor urca artiştii: Cristina Dobre, Gabriela Argeşeanu, Crinu Spătaru, Daniela Bărbuceanu, Creola Stanciu, Izabel Cristescu,Mara Bratu, Andrei Barbu, trupa de dans „Sweet Angels” şi mulţi alţii.
Medicii afirmă că Eduard Vîlcu ar avea o şansă la viaţă dacă ar urma un tratament în Germania, la o clinică de specialitate. Tratamentul ar costa în jur de 50.000 de euro, sumă pe care părinții nu și-o pot permite, având nevoie de ajutorul tuturor pentru a o strânge.
Organizatorii vor amplasa în sala de spectacol şi o urnă, în care vor putea fi făcute donații pentru ca viaţa micuţului Eduard să poată fi salvată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.