Medicii militari – Exercițiu demonstrativ de acordare prim ajutor

Cu recunoștință pentru sacrificiile înaintaşilor noştri, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” Pitești întâmpină Centenarul Marii Uniri printr-un ansamblu de activități medicale umanitare.

Începând cu luna iunie a acestui an, sub simbolul „Uniți sub tricolor prin Sănătate”, cu  aprobarea și susținerea Direcției Medicale a Ministerului Apărării Naționale, echipe medicale (militari și civili) din instituția noastră, s-au deplasat în localități din mediul rural pentru a acorda asistență medicală gratuită.

Am ajuns în localitățile,  Brăduleț (AG), Căldăraru (AG), Albeștii de Argeș (AG), Pucheni (DB) și Perișani (VL) unde oamenii ne-au așteptat cu bucurie, interes și cu dorința de a-și rezolva problemele de sănătate chiar acasă la ei.

Pentru încheierea campaniei umanitare am ales să arătăm populației cum se acordă primul ajutor, printr-un exercițiu demonstrativ.

Astfel că, în data de 29.11.2018, între orele 1800-1900, o echipă medicală din Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” Pitești va fi prezentă în Centrul Comercial VIVO! Pitești pentru a informa populația despre importanța majoră a acordării primului ajutor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.