35 de amenzi în valoare totală de 7000 de lei și 40 de avertismente au aplicat jandarmii argeșeni în acest sfârșit de săptămână, celor care desfășurau activități de picnic în spații neamenajate.
Mai multe acțiuni punctuale au avut loc în acest weekend pe raza județului Argeș, în special în zona montană, în localitățile Arefu, Brăduleț, Lerești, pe malul râului Cumpăna și Valea Vâlsanului. Acestea au avut ca scop prevenirea, reducerea și eliminarea impactului negativ asupra mediului, generat de practicarea inadecvată a activităților de picnic.
Astfel, mai multe persoane au fost depistate în timp ce desfășurau activități de picnic în spații neamenajate, acestea fiind sancționate conform art. 7, litera q din Legea 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic. Totodată, pentru parcarea autoturismelor pe spațiul verde, neamenajat în acest sens, persoanele au fost sancționate conform art. 7, litera g din Legea 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic.
Reamintim cetățenilor că activitățile de picnic se pot desfășura numai în spațiile special amenajate și atragem atenția asupra impactului negativ pe care îl au asupra mediului înconjurător practicarea inadecvată a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.