Sub titlul „Detașamentul “Mateiaș” vine la Curtea de Argeș!”, Muzeul Municipal Curtea de Argeş îşi promovează evenimentul ce se va desfăşura la finele acestei săptămâni şi unde vedete vor fi angajaţii Muzeului Municipal din Câmpulung Muscel în frunte cu directorul Alexandru Oprea.

„Cea de-a treia tabără din vara aceasta organizată de Muzeul Municipal Curtea de Argeș va avea loc în zilele de 26 – 27 august! Așa cum v-am obișnuit deja, protagoniștii vor campa pe spațiul din fața muzeului, de data aceasta fiind rândul colegilor de la Muzeul Municipal Câmpulung, care vor fi prezenți prin Detașamentul “Mateiaș”.

Demonstrații de lupte și tehnică militară, prezentarea armamentului, ateliere tematice, la toate aceste activități veți putea participa pe parcursul celor două zile! Invitații noștri vă vor prezenta cu bucurie aspecte din Primul Război Mondial, care era atmosfera din timpul conflictului pe aceste meleaguri, cum trăiau soldații în teatrele de război dar și povești interesante aflate chiar de la infirmiera care îngrijea răniții aduși de pe front.”, se arată în comunicatul Muzeului Municipal Curtea de Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.