La Câmpulung, s-a desfăşurat concursul „Biserica și Şcoala din Sufletul Meu”

Duminică, 10 aprilie, la Protoieria Câmpulung Muscel, în sala Sfântul Cuvios Ioanichie cel preoti 2Nou de la Muscel, s-a desfășurat etapa locală a concursului național de creație „Biserica și Şcoala din Sufletul Meu”.

„Prezenți la acest eveniment au fost preoții din Protopopiat, profesorii de religie implicați în desfășurarea acestui concurs, tineri și colaboratori, alături de membrii juriului format din: Părintele Petre Moșoianu – Protopop al Protoieriei Câmpulung, preot profesor Daniel Oprescu – responsabil al biroului de catehizare și al activităților cu tineretul din cadrul Protoieriei Câmpulung, Ionela Zăbavă – profesor de limba și literatura română la Liceul Tehnologic Auto Câmpulung, Cristina Florea – profesor de religie și Liviu Cioacă – artist plastic și membru fondator al APOR Câmpulung.

Preoții coordonatori ai proiectelor au prezentat lucrările din cadrul portofoliilor întocmite, dând citire celor mai bune creații literare realizate de copiii din grupele de catehizare, apoi au prezentat lucrările artistice ale acestora, iar la final au fost proiecate interviurile și înregistrările efectuate. Au fost premiate următoarele parohii care vor reprezenta Protoieria la etapa pe eparhie: locul I: Parohia Mărcuși cu proiectul Slujirea credinței prin artă; locul al doilea: Parohia Bughea de Mijloc cu proiectul Lăsați copiii să vină la Mine; iar locul al treilea a fost ocupat de către Parohia Rucărul de Jos cu proiectul Copiii creștini – vlăstare ale Bisericii. Toate parohiile participante au obținut diplome.”, se arată pe site-ul Eparhiei Argeşului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.