În acest sfârșit de săptămână prelungit jandarmii argeșeni au desfășurat pe raza județului Argeș mai multe acțiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, fie independent, fie împreună cu Poliția, în urma cărora s-au aplicat 48 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.700 de lei.

În data de 22 ianuarie, a.c., jandarmii au fost sesizați despre faptul că la un restaurant din municipiul Pitești are loc un eveniment privat. În urma verificărilor efectuate, cele sesizate s-au confirmat, drept pentru care organizatorul evenimentului a fost sancționat cu amendă în valoare de 3000 de lei, iar petrecerea a fost oprită.

În data de 23 ianuarie, a.c., jandarmii au depistat faptul că în interiorul unei societăți comerciale cu domeniul de activitate sală de jocuri de noroc, din comuna Mărăcineni, se aflau mai multe persoane care nu dețineau certificat verde. În această situație administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru faptul că nu a verificat certificatele verzi ale clienților. Totodată și persoanele care se aflau în interior au fost sancționate de către jandarmi, fie pentru că nu purtau masca de protecție, fie pentru că nu dețineau certificat verde.

Astfel de acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.