În această seară, ISU Argeş a fost alertat că este un incendiu la firma Adient Trim, din Cartierul de Nord al municipiului Piteşti.

Două autospeciale de pompieri şi un echipaj Smurd au ajuns imediat la faţa locului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, într-un birou au ars calculatoarele. „A ars camera de comandă, circa 20 mp, şi s-au autoevacuat aproximativ 520 de persoane”, precizează ISU.

“Pe 8 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, în urma alarmării, personalul a intervenit la fața locului pentru a limita propagarea incendiului, în același timp fiind informat și Serviciul de Urgență 112.

Toți cei 550 de angajați din schimbul 2, ce se aflau la acel moment în fabrică, s-au auto-evacuat cu succes, respectând procedurile de siguranță. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale din partea paramedicilor: o angajată a firmei de pază și o angajată ADIENT ce a suferit un atac de panică. Ambele angajate se află acum în afara oricărui pericol.

În urma intervenției pompierilor, în jurul orei 22:00, s-a concluzionat că situația este sub control, cauza posibilă fiind un scurt circuit. Incendiul nu a afectat și alte spații din incinta fabricii.

Activitatea schimbului 2 a fost suspendată, compania asigurând transportul angajaților în condiții de siguranță, iar schimbul 3 a fost anulat. Activitatea în fabrică va fi reluată conform programului stabilit.

Felicităm colegii pentru capacitatea de răspuns la evacuarea fabricii și mulțumim ISU Argeș pentru intervenția rapidă și profesionalism.”, se arată în răspunsul oficial al companiei Adient Trim Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.