Încă un primar a părăsit PSD pentru politica argeşenilor! Gheorghe Neagu candidează în iunie pentru PAM

Astăzi, miercuri, 23 martie 2016, liderul Partidului pentru Argeş şi Gheorghe Neagu PAM UdaMuscel, Mircea Andrei, a mai făcut un anunţ surprinzător, lansându-l ca şi candidat PAM pe actualul primar al comunei argeşene Uda.
„Aşa cum am promis, vom aduce în continuare în faţa dumneavoastră, oameni reprezentativi pentru comunitatea argeşeană şi oameni care au confirmat încrederea cetăţenilor. Îi anunţăm, azi, candidatura domnului Gheorghe Neagu, primarul comunei Uda, care se va alătura în data de 05 iunie candidaţilor Partidului pentru Argeş şi Muscel. Îl felicit şi îi urez bun venit în proiectul de judeţ al PAM, cu care sperăm să restabilim în Argeş ordinea, legalitatea şi într-un final să reuşim să creştem economic această zonă care stagnează de ani buni.”, a declarat preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel, Mircea Andrei
La rândul său, candidatul de la alegerile locale din 05 iunie 2016 pentru funcţia de primar al comunei Uda, Gheorghe Neagu şi totodată actualul primar, a declarat că se alătură echipei Patidului pentru Argeş şi Muscel pentru a-şi putea duce la bun sfârşit proiectele începute şi pentru că este de acord cu viziunea pe care Mircea Andrei o are în privinţa dezvoltării întregului judeţ Argeş, judeţ care le aparţine argeşenilor, nu politicienilor.
„Mă alătur astăzi echipei Partidului pentru Argeş şi Muscel şi domnului preşedinte Mircea Andrei în lupta pentru a reda judeţul argeşenilor. La alegerile din 05 iunie voi candida pe listele partidului de judeţ deoarece am început o serie de proiecte pentru cetăţenii din Uda şi este de datoria mea să le duc la bun sfârşit. A venit momentul să muncim pentru comunitate aşa cum este normal de fapt şi nu să considerăm cetăţenii mase de manevră o dată la patru ani. Cred în proiectul PAM şi sunt convins că, alături de această echipă puternică, vom reuşi să dezvoltăm localităţile şi judeţul Argeş aşa cum merită. Cred că vom reuşi să aducem Argeşul în prim plan şi să nu ne mai regăsim pe listele întocmite de guvern, atunci când vine vorba de buget, în spatele judeţelor de genul Teleormanului.”, a precizat primarul Gheorghe Neagu în calitate de candidat al PAM.

Materialul video poate fi vizionat cu un click aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.