În zi de luni, la ora 12.00, vicele Rucărului a închis Primăria pentru a duce angajații la chef!

Duminică, în cadrul festivității oficiale a Expopastoralis 2022, viceprimarul comunei Rucăr Ion Pîrnuță, de pe scenă și de la microfon, ca să fie sigur că e auzit de toată suflarea adunată la sărbătoarea răvășitului, a susținut un ”miniconcert” ce sigur îl va pune la loc de cinste în cartea istoriei politice actuale ca ”cel mai agramat și necioplit ales local”.

În momentul în care un consilier local a dorit să ia cuvântul, evenimentul fiind organizat de Primăria și Consiliul Local Rucăr, vicele Pîrnuță a devenit extrem de irascibil și cu un limbaj de lemn, plin de dezacorduri, a reușit să răvășească instant întreg staff-ul politic aflat pe scenă în așteptarea premierii crescătorilor de animale și acordării diplomelor pentru cuplurile cu 50 ani de căsnicie.

”N-ați vorbit nimeni din partea Consiliului Local. Vă rog frumos să dați telefonul (n.red. microfonul). Când o-ți organiza dumneavoastră decideți!”, a fost una dintre replicile viceprimarului la adresa consilierului local.

Și de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat sărbătoarea trebuia bine udată cu un chef de trei zile, ca-n povești!

După cele două zile de Expopastoralis în care rucărenii s-au distrat, iar mai marii s-au îndestulat pe banii plătitorilor de taxe și impozite la Primărie, luni, 19 septembrie 2022, vicele Ion Pîrnuță, în calitatea sa de șef peste comună în lipsa primarului Ionel Dulamă, a decis că primăria trebuie închisă nu la 16.30, ci la 12.00.

Astfel că, la comanda ”stăpânului”, la ora 12 fix, toți angajații primăriei Rucăr au fost încolonați și, chiar de au vrut, chiar de nu au vrut, au fost duși la Pensiunea Liniștea Serii pentru un chef de chef până-n miez de noapte.

Potrivit surselor noastre mulți angajați din primărie au refuzat să plece mai devreme de la birou pentru a continua petrecerea începută de viceprimar încă de sâmbătă, 17 septembrie a.c., dar cum șeful insista nu au avut de ales și fără chef au fost la chef.

Și nu puțini sunt cei ce spun că doresc să afle public, din gura vicelui Niță Pîrnuță, cât s-a cheltuit cu mesele de protocol pentru Expopastoralis 2022 și cât a costat exact petrecerea cu angajații primăriei?

Mi-am amintit de anii în care Partidul Comunist obliga pionerii și UTC-iștii să iasă la manifestări. Îmi doresc, ca să afle toată lumea, să aflu sursa de finanțare a acestei destrăbălări, pentru că știu că s-a cheltuit aproape 10 mii lei numai pentru masa cu angajații instituției. Vreau să aflu și cine a încasat banii, de unde s-au cumpărat carnea și cârnații, etc. Ca cetățean de bun simț consider că aceste cheltuieli trebuie să fie publice ca să știe tot Rucărul ce se întâmplă. Primăria nu este pe numele domnului Pîrnuță și nu este nici un SRL de-al său!”, ne-a menționat una dintre surse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.