În Argeş, Guvernul face rocadă între ITM şi Instituţia Prefectului

În şedinţa ce a avut loc joi, 18 februarie, Guvernul şi-a schimbat o partecistian soare 2 din reprezentanţii din teritoriu, mai exact 19 prefecţi şi 3 subprefecţi, printre care şi pe prefectul de Argeş, social – democratul Mihail Oprescu. Schimbarea are ca suprafaţă rezultatul evaluării activităţii acestora, însă totul e cu substrat politic, dat fiind că la conducerea Instituţiei Prefectului – judeţ Argeş vine liberalul Cristian Soare, şeful IMT, cel care l-a înlocuit pe Oprescu la cârma Inspectoratului.
Se pare că şi de această dată se va face rocadă, adică Mihail Oprescu va reveni la şefia ITM în timp ce Cristian Soare va reajunge în Cabinetul Instituţiei Prefectului – judeţ Argeş.
Chiar săptămâna trecută, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, anunţa schimbări semnificative la nivelul instituţiilor prefectului, după ce Executivul a analizat capacitatea de reacţie a acestora şi dorinţa lor de se implica sau nu politic în campania electorală. Dan Suciu mai spunea că noii prefecţi vor fi numiţi fără concurs, deoarece timpul e foarte scurt până la organizarea alegerilor locale 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.