Ieri, 03 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o zonă împădurită, de pe raza localității Berevoești, a fost găsit trupul unui bărbat.

Spre zona indicată s-a deplasat echipa operativă, care a  efectuat cercetarea la fața locului.

Întrucât zona este greu accesibilă, polițiștii au solicitat sprijinul salvamontiștilor, pentru ca trupul bărbatului să fie coborât, în vederea parcurgerii procedurilor legale.

Din verificările preliminare, s-a stabilit faptul că trupul este al numitului Chircă Ion, de 46 de ani, plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Corbi, în cursul lunii noiembrie. Trupul bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeș, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Bărbatul fusese dat dispărut în ziua de 04 decembrie a.c.. La acea dată polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au fost sesizați cu privire la dispariția lui Chircă Ion, în vârstă de 46 ani, din comuna argeșeană Corbi, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu în cursul lunii noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.