Demisie în PSD Argeş!

Preşedintele tineretului social – democrat argeşean, Georgiana Drăghici, georgiana draghici 1şi-a prezentat marţi, 16 februarie, demisia din PSD Argeş, motivându-şi decizia printr-o amplă scrisoare pe care a făcut-o publică.
„Având în vedere faptul că sunt însărcinată în ultimul trimestru și că mă aflu într-o situație medicală deosebită, vă anunț, pe această cale, că mă retrag din viața politică, inclusiv de la conducerea TSD Argeș. În prezent port o sarcină cu risc maternal, iar acasă mai am o fetiță de numai un an și 5 luni. Tensiunile, stresul, atacurile furibunde și obsesive din spațiul public mă afectează și nu mai doresc să-mi pun în pericol sănătatea și familia.
La luarea acestei decizii, pe care am discutat-o și cu președintele TSD, Gabriel Petrea, precum și cu președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, au contribuit inclusiv jignirile din ultima perioadă. Atacuri aproape în totalitate gratuite, care mă vizează necontenit de ani de zile. Nu renunț la luptă, sunt o luptătoare, dar prefer să îmi folosesc energiile luptând pentru binele și sănătatea copiiilor mei, pentru binele familiei mele. georgiana draghici
Nu aș vrea să se înțeleagă că îmi este teamă de ceva, și cred că în toți acești ani am demonstrat ca îmi pot susține cu argumente pozițiile. Știu și am știut că o asemenea funcție vine la pachet și cu alte lucruri, cum ar fi o supra-expunere mediatică. Mi le-am asumat de la bun început, dar chiar nu mai pot risca sănătatea mea și a pruncilor mei doar pentru deliciul unora, care aruncă petarde după petarde pe piață, fără să se gândească la consecințe, folosindu-se de numele Drăghici, pentru a abate atenția opiniei publice de la probleme lor.
Am muncit, timp de 14 ani pentru PSD, voluntar, fără să urmăresc sau să cer vreo funcție de demnitate publică numită, așa cum, de altfel, colegii de partid știu, pentru că de fiecare dată i-am anuntat, inclusiv când am fost aleasă în 2013, la conducerea TSD Argeș, că niciodată nu am intentionat să candidez pentru vreo funcție, fie ea de consilier local, județean și cu atât mai mult, de parlamentar.
Vreau să le mulțumesc colegilor mei din TSD Argeș! Vreau să le mulțumesc pentru implicarea de care au dat dovadă în proiectele pe care le-am avut și în campania de la alegerile prezidențiale și europarlamentare. Colegii mei au fost printre puținii din țară care au dus atunci o campanie eficientă, inclusiv pe Facebook, înțelegând rolul generației lor, precum și importanța mijloacelor moderne de comunicare.
Vreau să le mulțumesc și pentru unitatea de care au dat dovadă. Pentru prima dată din 2004 încoace, în mandatul meu a fost o unitate între organizația municipală de tineret și cea județeană, am putut amenaja un sediu funcțional pentru TSD Argeș. Am fost onorată şi mândră de acest lucru pentru că organizaţia de tineret a PSD Argeș a fost, este şi va fi cea mai puternică din județul nostru. Mă bucur că, în tot acest timp, sub mandatul meu, am reuşit să fac din TSD Argeș o echipă unită, activă și implicată în viața socială a comunității noastre. De asemenea, sunt convinsă că sunt destui colegi în filială care să asigure conducerea până la noi alegeri.
În speranța că acest ultim mesaj nu va fi prezentat trunchiat și deformat țin să mulțumesc și reprezentanților mass-media pentru colaborarea avută de-a lungul anilor.
Cu apreciere, Georgiana Drăghici”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.