Cu ocazia „Zilei persoanelor vârstnice” care se sărbătorește pe 1 octombrie, aproximativ 300 de persoane au fost sâmbătă, 30 septembrie, la Teatrul „Alexandru Davila”, acolo unde Consiliul Județean Argeș a organizat, prin Centrul Cultural Județean, un spectacol pentru pensionari. S-a numit „Trecut-au anii…”, iar intrarea a fost liberă. Îmbrăcați frumos, așa cum mergeau odinioară pe strada de promenadă a Piteștiului, pensionarii au ocupat fotoliile teatrului și au aplaudat frenetic fiecare moment.

Fanfara „Argeșul”, Orchestra „Doina Argeșului”, Ansamblul „Dorul”, Grupul vocal „Doruri Muscelene”, soliștii Valentin Grigorescu, Cristina Turcu Preda, Daniela Cernea, Diana Călinescu, Georgeta Chițoran Orășanu și alți invitați au fost aplaudați la scenă deschisă.

Acțiunile dedicate seniorilor continuă și duminică, 1 octombrie, cu testarea gratuită a glicemiei și a tensiunii arteriale, la corturile special amplasate în Pitești, în Piața V. Milea și în Piața Primăriei, unde cadrele medicale de la Spitalul de Pediatrie Pitești și de la Spitalul Județean de Urgență Pitești vor acorda asistența medicală și îndrumare persoanelor vârstnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.