Până în prezent, un singur deputat de Argeş pare a-şi aduce aminte că a ajuns să ocupe un loc în Parlament datorită celor mulţi.

În timp ce unii au uitat cine i-a propulsat pe un loc călduţ, Simona Bucura – Oprescu şi-a făcut un obicei din a invita la un tur al Parlamentului câte un  grup de musceleni pentru a le arăta unde se iau cele mai importante decizii pentru ţară.

Săptămâna trecută, deputatul muscelean a invitat la Parlament un grup de concetăţeni, respectiv un grup din comuna Mihăeşti.

„În fiecare lună, la Camera Deputaților am încercat să continui dialogul nemijlocit cu cetățenii județului Argeș despre democrație, Parlament, cum se plămădește o lege, procedură și efecte. Ieri, a fost o zi specială pentru mine, fiind gazda unui grup de cetățeni din Mihăești, comuna mea natală în frunte cu domnul primar Gheorghe Matei. Am împărtășit acestora informații constituționale cu privire la rolul legislativului, încărcătura demnității publice parlamentare, modului cum cetățenii pot facil comunica și verifica activitatea fiecărui parlamentar. A fost emoționant, dar în același timp o onoare și o bucurie pentru mine să încerc să fiu la înălțimea celor ce vin ” de acasă” și cărora le datorez atât de mult!”, a fost concluzia deputatului Simona Bucura Oprescu, postată pe pagina sa de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.