Astăzi, marți, 1 octombrie, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, Consiliul Județean Argeș, prin instituțiile subordonate, a pregătit mai multe surprize și activități destinate persoanelor de vârsta a treia.

Astfel, în data de 1 octombrie, pensionarii argeșeni vor avea ocazia să își testeze glicemia și tensiunea arterială, la corturile special amplasate în municipiul Pitești, în Piața Primăriei și în Piața Vasile Milea. Între orele 11.00 și 17.00, cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență și de la Spitalul de Pediatrie Pitești vor verifica tensiunea arterială și glicemia, urmând ca, în funcție de rezultatul analizelor, persoanele depistate cu probleme de sănătate să fie consultate de medicii specialişti de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, cu trimitere de la medicul de familie.

Centrul de Cultură „Brătianu” organizează tot marți, 1 octombrie, între orele 08.00 – 16.00, „Porți Deschise la Vila Florica”, din orașul Ștefănești. Sunt invitați toți seniorii, iubitori de istorie, să viziteze gratuit conacul familiei Brătianu, un loc încărcat de istorie în care s-a născut şi a trăit cea mai importantă familie de oameni politici români.

De asemenea, persoanele vârstnice pot vizita gratuit și secțiile Muzeului Județean Argeș.

De la ora 14.00 și de la ora 17.00, la Sala Lumina a Centrului Cultural Județean Argeș, secțiile „Doina Argeșului” și „Divertisment” ale Centrului Cultural Județean Argeș vor oferi un spectacol inedit, ce îmbină muzica populară solistică și orchestrală cu muzica ușoară. Intrarea la spectacol este liberă, pe bază de invitații, invitații ce au fost deja achiziționate, în totalitate, de către cei cărora li se adresează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.