Cele două temeri ale primarului de Mioveni: ANI şi Argentina!

Primarul social – democrat al oraşului Mioveni, Ion Georgescu, pentru prima dată are unIon Georgescu contracandidat puternic în persoana reprezentantei Partidului pentru Argeş şi Muscel, Argentina Elena Culcuş.

Pornind de la sloganul care a făcut rapid turul întregii ţări „Mioveni, numele tău e Argentina!” candidata PAM a învolburat apele în liniştitul oraş patronat de cei trei trandafiri, fapt pentru care imediat după depunerea candidaturii au început şi atacurile.

„Ca să scape de candidatura mea, am fost contestată că nu am buletin de Mioveni. Dar…… Am câștigat!!! Instanţa mi-a dat dreptate!”, a precizat Argentina Culcuş la puţin timp după ce a aflat că poate candida în ciuda contestaţiei venită din partea PSD.

„Sunt obișnuită cu astfel de jocuri murdare! Îi dau 6.99!”, a mai completat fosta directoare Argentina Culcus 1a Centrului Cultural Mioveni, cu subtilitate, la adresa primarului oraşului Ion Georgescu, cel care a eliminat-o de la conducerea Centrului pentru o sutime.

Contestarea candidaturii Argentinei Culcuş arată clar teama social – democraţilor de concurenţă. Asta şi în contextul în care Ion Georgescu, actual primar al oraşului Mioveni, dar şi candidatul PSD pentru un nou mandat, mai are în spate şi dosarul de incompatibilitate de pe masa ANI.

Astfel că, Georgescu are acum două mari temeri: ANI şi Argentina, cauză din care echipa PSD încearcă, prin orice mijloace, să-şi elimine adversarii politici. De unde şi concluzia că Argentina Culcuş a stricat deja jocurile politice ale PSD!

Foto sursa Facebook.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.