Cătălin Bulf susţinut de Traian Băsescu! „… PSD şi PNL or să fure şi apa din lacul Vidraru şi-l vor acuza pe Dumnezeu!”

Sâmbătă, 16 aprilie, fostul preşedinte al României Traian Băsescu a fost la Piteşti pentru a PMP 1lansa candidaţii Partidului Mişcarea Populară la nivel de Argeş.

Liderul PMP Argeş, Cătălin Bulf arătând că este susţinut îndeaproape de echipa de la centru.

            „Partidul Mişcarea Populară va conduce România în cel mai scurt timp. PMP va ajunge la un procent de 35%. Eu nu mai vreau nimic pentru mine. Nu mai am ambiţii personale. Vreau ca acest partid să dea viitorul președinte al României în anul 2019. Cheia alegerilor locale este corectitudinea față de cetățeni. Nici un partid nu a avut această abordare, este mult mai eficientă.”, a pecizat Traian Băsescu.

În acelaşi timp, candidatul PMP la primăria Piteşti, dar şi preşedinte al PMP Argeş, Cătălin catalin bulf 2Bulf a declarat că: ,,Ne înscriem în bătălie pentru a bate măr PSD şi PNL, în Argeş. Nu avem partipriuri cu nimeni. Candidaţii noştri sunt şantajaţi şi atacaţi fizic. Se încearcă inclusiv cumpărarea lor. Aceste lucruri, însă, nu ne-au speriat. Din contră, după toate acestea suntem mult mai determinaţi şi mai hotărâţi şi ne-a scos tupeul în faţă. Vom candida şi îi vom bate. După ce că au distrus tot Argeşul, au distrus peste 30.000 de locuri de muncă, vedem ARO, Rolast, Arpechim, ăştia or să fure şi apa din lacul Vidraru şi-l vor acuza pe Dumnezeu. Noi ne dorim să folosim banii nu pentru a pune pavele şi borduri, noi vom folosi banii pentru a crea întreprinderi unde oamenii să muncească, să-şi câştige un salariu li să creăm bunăstare în oraş”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.