Argentina Culcuş – femeia care poate câştiga primăria Mioveni!

Argentina Elena Culcuş, candidata PAM la primăria oraşului Mioveni, a ţinut să-iargentina culcus 1 mulţumească lui Mircea Andrei pentru faptul că a sprijinit-o în a lua una dintre cele mai grele decizii din viaţa sa.

„Argentina, numele tău e Mioveni!” este sloganul care a lansat-o la nivel naţional pe candidata Partidului pentru Argeş şi Muscel pentru lupta de a câştiga fotoliul de primar al uneia dintre cele mai importante localităţi ale Argeşului.

Prezentă la săptămânala conferință de presă a PAM, Argentina Culcuș, a precizat că i-a fost greu să părăsească PSD, însă nu imposibil, mai ales că în rândul social – democraţilor persistă ideea propriului interes.

 „Vreau să îi mulțumesc domnului președinte, pentru că mi-a întins o mână și că a vrut să fac parte din echipa dumnealui, lucru care mă onorează. Am fost membru PSD din anul 2001, sunt un om stabil, un om onorabil, însă PSD-ul – din punctul meu de vedere – se află într-o perioadă de autodistrugere. Foarte mulți din partid vin după mine. Pot spune că jumătate din organizație mă urmează. Uitați ce se întâmplă la nivel județean, unde fiecare are lista lui de consilieri județeni, fiecare are președintele lui, oamenii buni sunt înlăturaţi prin diverse metode… Unii s-au pierdut pe parcurs, odată cu trecerea timpului, eu am ales să merg mai departe.”, a fost declaraţia Argentinei Culcuş cu privire la decizia sa de a părăsi PSD pentru a fi unul dintre cei mai importanţi candidaţi ai PAM.

Argentina Culcuș este principalul contracandidat la actualului primar PSD, Ion Georgescu, personaj ce are însă probleme de prin partea ANI privind viitoarea sa candidatură.mioveni pam

Argentina este cea care a condus, până de curând, Centrul Cultural Mioveni, chiar de  la înfiinţare, mai exact din anul 2008. Ea fiind imaginea uneia dintre cele mai mari instituţii de cultură argeşeană. Pentru că deranja prin faptul că se impunea prin proiecte şi programe care luau faţa unor importanţi lideri PSD, Argentina Culcuş a fost picată la evaluarea anuală cu o sutime. Pierderea postului a determinat-o să meargă înainte, bine ştiindu-se că o femeie care nu mai are nimic de pierdut nu poate fi oprită de nimic. Cu alte cuvinte, Argentina Culcuş are cele mai mari şanse de a câştiga primăria oraşului Mioveni, dat fiind că este şi sprijinită de o întreagă echipă cu interesul de a reda Argeşul argeşenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.