Aflat pe lista de „persoane dispărute”! Liberalul Iani Popa a reapărut ca „mascota” Senatului în Argeş

Pentru cine nu-şi mai aminteşte, Iani (pe numele de botez Ion) Popa, acesta estesenator Iani Popa senator în Colegiul electoral Câmpulung – Curtea de Argeş şi a ajuns parlamentar în urma opţiunii majoritare a electoratului din 2012. Tot de amintind fiind şi episodul în care senatorul penelist, Iani Popa, şi-a făcut paşaport la Câmpulung

Moment în care n-a uitat să menţioneze „vă pup”… după cum bine s-a văzut pentru următorii patru ani, căci cam atât a trecut până ce parlamentarul ales cu majoritate, chiar de câmpulungeni, a revenit, nu prin Muscel, ci în Argeş, pentru a anunţa că a fost reconfirmat liderul grupului parlamentar liberal de la nivel de Senat, funcţie considerată mult prea importantă, pentru domnia sa motivul de a se scuza c-a uitat de unde a plecat.
Reapărut pe meleaguri argeşene, ca apariţie surprinzătoare, la conferinţa de presă săptămânală a PNL Argeş, senatorul Iani Popa a arătat că a devenit „mascota” Senatului, făcând o reclamă acerbă plenului senatorial, în a cărui frunte speră să ajungă prin înlăturarea lui Tăriceanu.
Visând cu ochii deschişi la funcţia de preşedinte al Senatului României, ce l-ar propulsa la rangul de omul cu numărul doi din Stat, şi cu gânduri … de ducă spre implicări externe cu mult mai libere atribuţii, Iani Popa a uitat când, pentru un vot, a plantat chiar şi copăcei în faţa Judecătoriei Câmpulung, fiind de vreo doi ani pe lista de „persoane dispărute” de prin Muscel, chiar şi Argeş.
Astfel că, nimic nu a mai apărut ciudat în atitudinea parlamentarului, care luat la întrebări în mijlocului unei promovări asidue a Senatului mai că nu a rugat mass media locale să părăsească sediul PNL Argeş, pentru a pActualul senator Iani Popa in anul 2008 la Campulung plantand copacei in fata Judecatoriei! (1)utea să se autolaude-n oglindă.
Concluzia: 2016 e an electoral, an în care vor fi şi alegeri parlamentare, an în care vor curge promisiuni la robinete şi se vor împărţi gogoşi cu tona. 2016 e un an în care argeşenii, muscelenii, câmpulungenii, pe scurt comunitatea argeşeană cu rol de alegător, ar trebui să deschidă bine ochii şi să-şi exercite dreptul de a vota oameni ai locului, oameni ce au pentru se întoarce mereu acasă şi au un interes de a face ceva pentru locul de unde sunt.
2016 este anul în care ar fi necesar ca fiecare argeşean să conştientizeze că acel om ce se cheamă candidat trebuie să-şi asume rolul de reprezentant al comunităţii din care face parte şi că Argeşul, mai ales Muscelul şi Câmpulungul nu mai au nevoie de candidaţi – aleşi de import. Muscelul nu mai are nevoie de aleşi „mascotă”, nici de aleşi la fără frecvenţă, care ajunşi în Parlament să fie interesaţi numai cum să-şi voteze pensii speciale, unde să se mai plimbe pe banul public sau în ce funcţii mai de vârf se pot cocoţa.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.