În noaptea de 12 spre 13 decembrie 2021, a izbucnit un incendiu la Primăria comunei Beleți-Negrești.
Conform ISU Argeș, în jurul orei 03.00, ”ardea o anexă + acoperișul și interiorul primărie pe o suprafață de aproximativ 300 mp”.

Inițial pompierii au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Garda de Intervenție Topoloveni și Detașamentul de Pompieri Pitești.

”Mai multe autospeciale de stingere ale ISU Argeș intervin în localitatea Beleți-Negrești, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care a izbucnit la primărie și la două anexe ale acesteia.
Alarma s-a dat după ora 03.00 dimineața.
Incendiul s-a manifestat violent la etajul 1 al primăriei și acoperișul acesteia, o magazie de lemne, o încăpere dintr-o anexă și generalizat la o altă anexă unde era arhiva primăriei și alte birouri.
Din fericire nu au fost victime.
În interiorul construcțiilor au ars și documente.
La locul evenimentului este și conducerea ISU Argeș, iar intervenția este coordonată de către Inspectorul șef.
Incendiul a fost localizat și încă se lucrează pentru stingerea focarelor.
Exista posibilitatea ca flăcările să se extindă la celelalte încăperi și vecinătăți, însă pompierii au împiedicat propagarea acestora.
Forțe alocate :
6 autospeciale pentru stins incendii, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și 3 autospeciale de primă intervenție și comandă.
Alimentarea cu apă la locul intervenției s-a făcut în navetă de la un hidrant care se afla la câțiva kilometri distanță.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului.”, a mai precizat ISU Argeș.

”În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind incendiul izbucnit la clădirea administrativă a comunei Beleți-Negrești, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În noaptea de 12 spre 13 decembrie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, despre producerea unui incendiu la corpul nou al clădirii administrative a comunei Beleți-Negrești.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în vederea identificării autorului/autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.”, a comunicat IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.