19 februarie – sărbătoare naţională! E şi ziua lui Mircea Andrei!

La finele anului trecut, prin Legea nr. 305/2015, ziua de 19 februarie a fost mircea andreideclarată sărbătoare naţională sub titulatura de „Ziua Brâncuşi”. Tot azi, 19 februarie 2016, în zi de sărbătoare naţională, coincidenţa face ca şi preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel, Mircea Andrei, să împlinească 52 de ani. O vârstă la care a făcut din politică un hobby, luptând să câştige alegerile locale 2016, la nivel de Argeş.
Potrivit surselor noastre, Andrei îşi va petrece ziua de naştere la Piteşti, în compania echipei PAM, din partea căreia doreşte un singur cadou: o schimbare radicală la nivel politic! În propriul stil, pregătind alte surprize adversarilor politici.
ZiarExclusiv nu poate decât să-i ureze „La mulţi ani!”, chiar dacă urarea pe care şi-ar dori să o audă ar fi „La multe voturi!”, pe care îi putem spune că e foarte posibil să le poată câştiga, deoarece a pornit pe noul drum făcând echipă cu argeşenii şi muscelenii şi nu făcând politică de grup.. constituit doar pentru proprii interese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.