Creşte valoarea AUR-urului în Muscel!

Joi, 03 august, Alianţa pentru Unirea Românilor – AUR, a deschis oficial o nouă organizaţie locală a partidului în comuna Bughea de Jos. 

La inaugurarea noii organizaţii, condusă de Sima Ştefan, au luat parte liderii judeţeni, dar şi coordonatorul zonei Muscel Mihai Eftimie însoţit de o echipă de la Câmpulung. 

“Avem din ce în ce mai mulţi membri de partid. Avem şi foarte mulţi simpatizanţi care nu doresc pe moment să intre în politică, însă ne susţin, ne sprijină şi ne ajută în acţiunile pe care le avem în teritoriu. Sunt oameni care doresc schimbarea, pentru că avem nevoie de ea.”, a declarat Mihai Eftimie. 

Hai și tu în AUR!
Platforma de merit a Alianței pentru Unirea Românilor este primul proiect real de reformare a clasei politice românești. La fel ca celelalte promisiuni pe care le-am făcut în fața alegătorilor, Platforma s-a transformat în realitate și a generat o schimbare majoră de abordare.

Lista candidaților AUR la alegerile europarlamentare a luat naștere în urma sutelor de interviuri cu români dornici să facă parte din noul val de oameni politici patrioți. În egală măsură, este și dovada că noi, cei de la AUR, suntem partidul care vrea și poate să schimbe complet jocul politic împământenit de partidele eternizate la putere.

Așadar, hai și tu în AUR! Vom avea nevoie de 36 000 de consilieri locali și tot atâția oameni în secțiile de vot. Schimbarea e posibilă. Înscrie-te pe aplicația mobilă „Platforma AUR” sau pe www.aur.mobi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.