Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lăsconi, lipseşte câteva zile de la birou, însă nu şi de la Primărie, unde va fi prezentă virtual.

Prima doamnă a municipiului va conduce Câmpulungul de pe patul de spital, deoarece este programată pentru o operaţie la un spital din Cluj.

„Suntem pe ultima sută de metri cu documentația POIM pentru a obține fonduri europene. Vorbesc de o investiție de aproape 18 milioane de lei. Dacă proiectul va fi aprobat, până la sfârșitul anului 2023, vom racorda la rețeaua de gaze naturale 1124 de gospodării. Acum am semnat ultimele documente.
De astăzi până joi voi fi plecată la Cluj pentru o intervenție chirurgicală în zona cervicală. Voi fi prezentă însă la Primărie cu ajutorul tehnologiei. De vineri sunt fizic aici. Nu se schimbă nimic, mergem înainte că avem treabă multă.
Trebuie să fac această intervenție pentru că de aproape un an duc pe picioare o suferință fizică permanentă. Vă mărturisesc că abia aștept operația și sunt sigură că o să fie bine.
O săptămână bună tuturor! Ne vedem vineri la Câmpulung! Sănătate!”, este mesajul postat de primarul Elena Lăsconi pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.