Zi festivă la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I”! Directorul Radu George l-a făcut să plângă pe fostul primar Călin Andrei

În data de 25 noiembrie 2016, Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I” Câmpulung a sărbătorit împlinireacalin-andrei-foto-sebastian-enache a 149 de ani de la înfiinţare şi a 120 de ani de când şcoala şi-a deschis porţile la Câmpulung.

Oaspeţii Colegiului au avut parte de o expoziţie de fotografie inedită, în imagini fiind surprinse etapele trecerii timpului peste Şcoala Normală „Carol I” – 1867, în prezent una dintre şcolile naţionale de prestigiu.

Pe lângă vizitarea expoziţiei şi spectacolul omagial pregătit de elevii Colegiului, unul dintre cele mai emoţionante momente a fost cel al acordării diplomelor de excelenţă. Printre cei care au fost nominalizaţi de conducerea şcolii, prin vocea directorului George Radu, numărându-se şi fostul primar al municipiului Câmpulung Călin Andrei, cel care nu se aştepta la o astfel de surpriză. Cu lacrimi în ochi şi cu vocea gâtuită, exprimarul Andrei a mulţumit directorului Radu pentru curajul de a oferi un titlu de excelenţă „unui simplu cetăţean”, mai mult şi cu o condamnare penală tocmai pentru reabilitarea unei şcoli.

Sursa foto: Carmen Bârloiu şi Sebastian Enache.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.