Luni, 31.05.2021, elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială „Nanu Muscel”, din Câmpulung, au sărbătorit Ziua Copilului în cadrul proiectului ”La mulți ani, copilărie!”.

Încă de la intrarea pe porțile școlii, elevii școlii au avut parte de o mare surpriză. Ei au fost întâmpinați cu un decor de sărbătoare: baloane, ghirlande și o arcadă decorativă, toate asigurate de Asociația de Părinți Nanu Muscel.

”Lumea prin ochi de copil a fost denumirea aleasă pentru expoziția cu desene realizate de copiii mari, în timp ce elevii mici s-au distrat cu desene pe asfalt. Popescu Bianca și Enaru Mădălina au interpretat muzică populară, Chirănescu Flavia a performat la nai, iar trupa de dans modern a Consiliului Elevilor coordonată de Șerban Sebastian a animat atmosfera. În timp ce sala de sport găzduia întreceri sportive, atelierul Mânuțe fericite a fost ocazia copiilor talentați să picteze mâinile colegilor lor, un alt atelier în curtea școlii fiind dedicat circulației rutiere pe un circuit aplicativ.  Prezentatoarea Voicu Anastasia a amintit elevilor semnificația zilei de 1 Iunie, iar colegul nostru Ciprian Neculăescu a animat atmosfera ca DJ. Mulțumim trupei Carol Dance care a ridicat copiii la dans! La mulți ani copiilor și tuturor celor cu suflet de copil!”, este modul în care, conducerea școlii, a prezentat evenimentul dedicat exclusiv copiilor, dar și tuturor celor ce poartă în suflete copilăria, indiferent de vârstă.

 

Sursa foto Facebook – Școala Gimnazială „Nanu Muscel”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.