Sâmbătă, 19 octombrie 2019, Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” va îmbrăca straiele de sărbătoarea pentru marcarea a 125 de ani de la înfiinţare.

„Cu o deosebită mândrie, Colegiul Național „Dinicu Golescu” sărbătorește 125 de ani de activitate neîntreruptă a școlii.

Am fi extrem de onorați să vă alăturaţi ceremoniilor pe care le organizăm cu ocazia aniversării acestui moment special, pe 19 octombrie 2019, începând cu ora 10.00.

Aşezământul de învăţământ şi-a început cărarea printre ani la 1 septembrie 1894, prin Ordinul Ministerului Cultelor şi Instrucţiunii Publice nr. 583/1894. Din 1898, gimnaziul va purta pentru viitor denumirea de „Dinicu Golescu”,  iar  în anul 1917 va deveni Liceul „Dinicu Golescu”. Anul 2001 rămâne un moment de referinţă în istoria liceului, acesta primind titlul de Colegiu Naţional.

Destinul şcolii s-a împletit cu cel al intelectualităţii din această parte de ţară, definit prin calitate, exigenţă şi responsabilitate.

Să lansăm împreună un Arc peste Timp,  unind trecutul, prezentul si viitorul generațiilor noastre de absolvenţi.”, este invitaţia lansată de conducerea Colegiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.