Vineri, 25 mai 2018, începând cu ora 10.00, în incinta Sălii de Consiliu a Primăriei Municipiului Câmpulung se va desfăşura primul workshop din seria de întâlniri cu partenerii sociali care se vor organiza în cadrul proiectului „Schimbă-ţi viitorul! Dezvoltarea socială şi economică a persoanelor defavorizate din zona de nord a Municipiului Câmpulung”.

Cu ocazia primului workshop „Sprijin pentru comunitatea marginalizată din Câmpulung”, echipa de implementare va face o prezentare a proiectului cu accent pe activităţile de voluntariat, relevanţa acestora şi modalităţile concrete prin care se poate constitui o reţea sustenabilă de parteneri sociali la nivelul Municipiului Câmpulung.

În cadrul evenimentului se vor prezenta propuneri de activităţi de implicare socială şi se vor decide temele şi activităţile în care pot fi implicaţi atât participanţii, cât şi persoanele din grupul ţintă al proiectului.

Cei ce doresc să participe la eveniment trebuie să confirme prezenţa până miercuri, 23.05.2018, la tel. 0744.406.000, e-mail: denisa.sandu@agrafics.ro , d-na Denisa Sandu sau la tel. 0746.296.212, email: iuliana_u@yahoo.com, d-na Iuliana Ungureanu.

Agenda evenimentului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.