„Despre originile muscelene ale savantului George Emil Palade, primul român laureat al Premiului Nobel”. Este doar unul dintre numeroasele materialele pe care jurnalistul Sterian Pricope le propune în cel de-al cincilea său volum de „Istorii Neconvenţionale din Muscel”, volum care a ieşit de sub tipar la sfârşitul anului 2017 şi care o să fie lansat vineri, 30 martie 2018, la ora 13.30, la Muzeul Municipal Câmpulung.

Sumarul volumului cu numărul „5” este completat de alte subiecte la fel de incitante, relatate sub formă de poveste şi susţinute de fotografii alb-negru şi color, unele publicate în premieră în România. Şi, ca de fiecare dată, autorul prezintă date şi informaţii istorice inedite, care completează fabuloasa memorie a Muscelului.

„Muzeul Municipal Câmpulung are deosebita plăcere de a vă invita să participați vineri, 30 martie 2018, ora 13.30, în holul Secției de Istorie și Artă Plastică din str. Negru Vodă 119, la o reuniune prilejuită de lansarea volumului cu numărul 5 din seria „Istorii Neconvenționale din Muscel”, realizată de către publicistul Sterian Pricope.

Evenimentul reprezintă o ocazie reală nu doar de a descoperi amănunte inedite din trecutul Muscelului, așa după cum bine ne-a obișnuit până acum autorul, de a participa la dezbateri libere, dar și de a avea ocazia, astfel, de  a  primi dedicația autorului pe  exemplarul  dumneavoastră.

Nu în ultimul rând, ne face o deosebită plăcere  să  anunțăm  printre invitații de onoare ai acestei lansări pe dl. Mircea Diaconu, europarlamentar și celebru om de teatru, dar și pe graficianul şi caricaturistul Bogdan  Petry, cel care a realizat coperta acestui volum. Vă așteptăm, cu drag, să ne reamintim împreună de momente memorabile ale Muscelului, de ce nu, și cu un strop de umor.”, este şi invitaţia lansată de Sterian Pricope şi de către Muzeul Municipal Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.