Potrivit promisiunilor primarului Liviu Ţâroiu, anul 2018 va aduce unele noutăţi în planul de investiţii la nivel de Câmpulung, unele din bani de la bugetul local, altele cu fonduri atrase de la Guvern sau de la Uniunea Europeană.

În lista a ceea ce se doreşte să se facă în 2018 se regăseşte şi fosta Piaţă Grui, pe care primarul are intenţia să o transforme în „motel” pentru persoanele fără adăpost ori în loc de joacă pentru copii.

Pe scurt „două întruna” nu se poate, adică un loc de joacă modern lângă un adăpost pentru oamenii străzii, dar la Câmpulung orice ar fi posibil în cazul în care autorităţile-şi doresc ceva. Mai ales atunci când este vorba de bani publici, din care, deja, s-au alocat 70.000 lei pentru a fi întocmit DALI la vechea Piaţă Grui. Totul, în condiţiile în care, aleşii locali au decis să lase la latitudinea experţilor decizia de a se vedea la ce se pretează construcţia existentă, adică: loc de joacă sau adăpost pentru cei ce nu au un acoperiş deasupra capului.

Deşi primarul municipiului a prezentat viitoarea investiţie ca pe adăpost gen „motel – cantină”, ci nu ca pe un viitor loc de joacă, idee ce a aparţinut grupului liberal şi care mai mult ca sigur nu se va concretiza, dat fiind că majoritatea decizională de la Câmpulung este social – democrată.

Astfel, se mai face un pas spre atragerea unui eventual electorat aflat la limita supravieţuirii, asta dacă punem în calcul şi proiectele în plină desfăşurare ce au ca principal obiectiv sprijinirea nevoiaşilor şi a rromilor. Proiecte în care câmpulungenii sunt catalogaţi ca şi comunitate de rromi şi non-rromi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.