Video! Vecinul „Big Brother” la Câmpulung!

Una dintre principalele îndeletniciri ale unor câmpulungeni cu prea mult timp liber este aceea de a face pe „fratele mai mare” , chiar şi la vedere, ziua în amiaza mare.

Un locuitor al zonei Vişoi – Câmpulung, a surprins un tânăr care, pur şi simplu, fără a ţine cont de consecinţele încălcării proprietăţii sau de faptul că ar fi putut (Doamne Fereşte!) să-şi rupă gâtul, se cocoţase pe o proprietate privată pentru a afla mai multe despre… proprietari.

Pe clădirea cu pricina existând o schiţă a proprietăţii şi posibil ca spionul de ocazie să fie direct interesat de unele detalii.

Din acest motiv, proprietarii anunţă că sunt deschişi unui dialog civilizat dacă cineva este interesat de detalii privind proprietatea lor. Mai ales că, la ora actuală, cei ce se joacă de-a spionii folosesc zona şi pentru a-şi arunca gunoiul, fiindu-le mult prea greu să îl ducă până la tomberon.

Poate că, tânărul, era doar interesat să afle dacă există vreun număr de telefon al proprietarului pentru a-i solicita permisiunea de a-şi strânge gunoiul pe care l-a aruncat “fără să vrea” într-o proprietate privată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.