Video! Pentru aleşii locali mult mai important ciolanul! Siguranţa câmpulungenilor nu contează!

Fostul Cinematograf  Balada este un pericol pentru orice câmpulungean ce locuieşte sau numai tranzitează zona Blocului C4. Bucăţi mari de zid se desprind putând să cauzeze o tragedie în orice moment.

Sau poate este nevoie de aşa ceva pentru a se lua măsuri?

Asta, în condiţiile în care indiferenţa aleşilor locali pare dincolo de orice limite, majoritatea consilierilor locali fiind mult mai interesaţi de a-şi pune prieteni, rude, cunoştinţe ori obligaţii în posturi cheie, decât să deschidă ochii pentru a vedea că viaţa câmpulungenilor este pusă zilnic în pericol de indiferenţa domniilor lor.

Şedinţele Consiliilor de Administraţie sunt mult mai presus decât o plimbare printre pericolele Câmpulungului, căci situaţia de la fostul Cinema de cartier se regăseşte şi la multe din clădirile de patrimoniu din centrul municipiului.

Clădiri pericol public ce, cel puţin, ar trebui semnalizate ca atare pentru a fi ocolite şi care, posibil, să devină o prioritate şi pentru aleşii locali de abia după ce se va întâmpla o tragedie şi cel puţin moral vor fi răspunzători de ceea ce s-a întâmplat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.