Marţi, 19 martie a.c., în jurul orei prânzului, o echipă a SC Edilul CGA SA a intervenit pentru a debranşa de la reţeaua de canalizare un câmpulungean ce se racordase ilegal.

Potrivit reprezentanţilor societăţii, câmpulungeanul a fost depistat cu un branşament ilegal, cu o vechime de circa zece ani.

„În urma controalelor în teren ne lovim şi de cazuri de branşamente, racorduri şi by-pasuri ilegale în reţeaua publică de alimentare cu apă şi canalizare.

Încercările noastre de a rezolva aceste probleme pe cale amiabilă, fără a aplica măsuri dure prin aplicarea imediată a sancţiunilor legale, nu dau întotdeauna rezultatele scontate.

Persoana care urmează a fi debranşată s-a racordat ilegal a reţeaua de canalizare, beneficiind numai de contract pentru furnizarea apei potabile.

Îi informăm pe cei ce refuză să intre în legalitate riscă amenzi contravenţionale cuprinse între 5.000 şi 10.000 lei, dar şi debranşarea de la reţea.”, este precizarea făcută de reprezentanţii societăţii Edilul CGA SA.”, este ceea ce ne-au precizat reprezentanţii societăţii.

În momentul demarării acţiunii „debranşarea”, câmpulungeanul a înţeles că nu este de glumă şi şi-a arăta disponibilitatea de a intra în legalitate. Omul a trebuit să achite contravaloarea facturilor de canalizare pentru o perioadă anterioară de 36 luni şi să încheie contract cu societatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.