Cu numai câteva zile în urmă prezentam pericolul din Cartierul Vişoi, zona fostului Cinematograf Balada, preluat cu surlele şi trâmbiţele de rigoare de către administraţia Elenei Lasconi.

Şi cum nimic bun nu s-a întâmplat în ultimele zile, în timp ce primarul municipiului Câmpulung face băi virtuale de imagine prezentând doar planuri şi planşe, mai nou şi liste ale sponsorilor, mulţi dintre ei veşnic abonaţi la bugetul municipiului de ani de zile, „realizările” sale se năruie în capul câmpulungenilor.

Fostul Cinema de cartier a reprezentat un pericol, iar actual este mai mult decât atât pentru sute de câmpulungeni ce tranzitează zona.

Într-un scurt material video realizat ieri de un câmpulungean şi tansmis către redacţia ziarului nostru se poate vedea cum în timp ce se despind cărămizile de pe faţada clădirii, fără a se uita, trec prin zonă grupuri de copii.

Mai mult de atât un pericol real, tot pentru copii îl reperezintă şi unul dintre locurile de joacă din Cartierul Grui, actual în plină acţiune de „mare realizare”, unde zona de şantier nu este delimitată, iar echipamentele au fost pur şi simplu plantate într-o imensă groapă de noroi.

Ne întrebăm dacă chiar nici o instituşţie publică nu poate lua măsurile legale pentru a fi prevenită o posibilă tragedie. Sau chiar este nevoie să se întâmple ceva rău pentru a deveni vizibile toate acestea şi pentru cei ce stau la căldura birourilor în aşteptarea primelor de Crăciun?!

Doamnă primar treziţi-vă din somnul vedetismului politic şi terminaţi cu reprezentaţiile pline de patos şi falsitate, nu vă mai autovictimizaţi şi deschideţi ochii bine ca să vedeţi realitatea. Şi nu numai realitatea văzută de la fereastra biroului, nici numai realitatea Bulevardului „Pardon”, care credeţi că vă creşte popularitate. Priviţi şi spre nevoile câmpulungenilor din cartiere, la străzile dintre blocuri, la clădirile pe care le administrează primăria. Luaţi echipa plină de zel care v-a însoţit la preluarea fostului cinema şi vedeţi pereţii exteriori. Luaţi de acolo nu numai tablourile rămase intacte în interior, ci şi cărămizile ce în orice minut pot face victime.

Foto sursa facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.