Video Câmpulung – Scene de film de groază cu „actorul”… nud!

S-ar putea spune că „mare e grădina Domnului” sau şi mai mare nebunia unora.

Marţi, 20 februarie 2018, zi cu ghinion pentru un bărbat de circa 40 de ani, dintr-o comună musceleană, care în jurul orei prânzului, a fost surprins de mai multe persoane în zona Pieţei Centrale a municipiului Câmpulung în momentul în care îşi autosatisfăcea plăcerile carnale, în timp ce se afla gol goluţ într-un autoturism marca Dacia Solenza de culoare albă.

După ceva vreme, bărbatul pare că şi-a schimbat „decorul” în apropierea Colegiului Naţional „Dinicu Golescu”, unde a reuşit să şocheze o elevă. Moment în care au fost alertaţi oamenii legii, ce după o urmărire ca-n filme au reuşit să-l prindă pe musceleanul „pornostar”.

Văzându-se încolţit de jandarmi şi poliţişti, bărbatul a încercat să scape intrând pe contrasens spre Piaţa centrală, însă a fost blocat de taximetriştii din zonă, iar oamenii de ordine au reuşit să-l scoată din autoturism după ce i-au administrat o doză de spray paralizant prin gura de aerisire a maşinii.

 „În această după-amiază, în apropierea Colegiului Național Dinicu Golescu din Câmpulung, o persoană de sex masculin, de aproximativ 40 de ani, a fost observată de către o elevă a Colegiului Național, în timp ce efectua în autoturismul proprietate personală gesturi ieșite din comun. Menționăm că persoana surprinsă era dezbrăcată. În urma sesizării efectuate, patrula de jandarmi s-a deplasat la fața locului, procedând la conducerea persoanei la sediul poliției”, s-a precizat într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

Bărbatul a primit o amendă pentru ultraj contra bunelor moravuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.