În cursul zilei de vineri, 19 martie a.c., au fost probleme cu mai multe site-uri de socializare.

Potrivit presei internaționale, mii de utilizatori din întreaga lume au raportat erori de funcționare la Facebook, Messenger, Instagram și WhatsApp. Mulți dintre ei nemaiputându-și accesa conturile sau fiindu-le cerute date de identificare și o schimbare a parolelor.

„Am întâmpinat probleme tehnice, din cauza cărora site-ul a devenit indisponibil pentru unii utilizatori din Europa. Situația a fost rezolvată și toată lumea ar trebui să aibă acces la Facebook. Ne cerem scuze pentru inconvenient.”, a anunțat compania, conform știrilor ProTV.

Printre cei care au avut probleme cu unul dintre conturile de Facebook s-a numărat și viceprimarul municipiului Câmpulung, Nicolae Zaharia. Numai că vicele chiar a fost victima unui rău voitor, deoarece nu și-a mai putut recupera contul, iar cineva a schimbat și fotografia de profil punând un lan de floarea soarelui. Ba mai mult a început să îi schimbe și datele la secțiunea „despre”.

„Dragi Câmpulungeni,

În această dimineață (n. red. 19 martie 2021) contul meu de facebook, Nicu Zaharia, a fost spart și preluat de un hacker, imediat după ultima mea postare, cea cu vinerea verde. Mă pot folosi în continuare de pagina mea oficială, Nicolae Zaharia, care este administrată și de un alt cont și pe care am reușit sa o păstrez.

Voi face toate demersurile legale pentru recuperarea contului și pentru identificarea celui care a făcut un astfel de abuz. Până în momentul în care am să-mi recuperez contul personal, vă rog să nu luați în calcul mesajele/postările venite din partea lui Nicu Zaharia.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și o să comunicăm, în continuare, pe pagina Nicolae Zaharia!

Viceprimar, Nicolae Zaharia! ”, este mesajul transmis de cel de-al doilea om al Câmpulungului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.