La începutul săptămânii viitoare, luni, 30 octombrie 2017, ora 16.00, consilierii municipali câmpulungeni sunt convocaţi la şedinţa ordinară pe luna în curs, cu următoarea ordine de zi:

 1.  Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcţii al Spitalului Municipal Câmpulung.
 2. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2017.
 3. Proiect de hotărâre privind Contul de execuţie al Municipiului Câmpulung la data de 30 09 2017.
 4. Proiect de hotărâre privind  vânzarea apartamentului nr. 8 situat în Municipiul Câmpulung, strada Carpaţi, nr. 91, bloc D22, scara A, inclusiv a cotelor indivize aferente.
 5.  Proiect de hotărâre privind  vânzarea  apartamentului nr. 9 situat în Municipiul Câmpulung, strada Carpaţi, nr. 91, bloc D22, scara A, inclusiv a cotelor indivize aferente.
 6. Proiect de hotărâre privind vânzarea apartamentului nr. 13 situat în Municipiul Câmpulung, strada Carpaţi, nr. 91, bloc D22, scara A, inclusiv a cotelor indivize aferente.
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de vânzare a locuinţelor de tip ANL şi a locuinţelor proprietate privată situate pe raza Municipiului Câmpulung, precum şi a contractelor cadru de vânzare pentru aceste tipuri de locuinţe.
 8. Proiect de hotărâre cu privire la revocarea  HCL nr. 115/19 10 2017 şi adoptarea  unei noi hotărâri privind asigurarea din bugetul local a finanţării cheltuielilor care nu se finanţează de la bugetul de stat prin PNDL, conform art.8 alin.(3) din Ordinul nr.1851/2013, în sumă de  184.021,18 lei, cuprinzând inclusiv cheltuielile deja decontate din bugetul local pentru obiectivul de investiţii  “REABILITARE POD ŞOS. NAŢIONALĂ”, MUN. CÂMPULUNG, JUDEŢUL ARGEŞ”.
 9.  Proiect de hotărâre privind  realizarea Centrului Multifuncţional Comunitar în imobilul de pe str. Negru Vodă nr. 282 (fosta Şcoală nr. 5).
 10. Proiect de hotărâre privind acordarea avizului de principiu în vederea demarării procedurilor privind concesionarea imobilului din strada Cuza Vodă nr. 30 (fosta Şcoala nr. 6), pentru înfiinţarea Liceului pentru Educaţie şi Meşteşuguri.
 11. Proiect de hotărâre privind acordarea cu titlu gratuit a suprafeţei de 1085 mp, către Ocolul Silvic Câmpulung,  teren situat în municipiul Câmpulung, str. Valea Bărbuşii, f.n., pentru înfiinţarea unui depozit în vederea vânzării de material lemnos către populaţie.
 12. Proiect de hotărâre privind suplimentarea numărului de posturi destinate încadrării în funcția de asistent personal al persoanei cu handicap grav din municipiul Câmpulung, pe anul 2017.
 13. Proiect de hotărâre privind repartizarea unei locuinţe sociale d-nei  Dina Elena-Crina.
 14. Proiect de hotărâre privind repartizarea unei locuinţe sociale d-nei Florescu Mihaela-Lăcrămioara.
 15. Proiect de hotărâre privind repartizarea unei locuinţe sociale d-nei Marcu Nicolina.
 16. Proiect de hotărâre privind atribuirea unei locuințe  sociale d-lui Marinescu Petre-Alin.
 17. Proiect de hotărâre privind repartizarea unei locuinţe A.N.L. d-nei Ungureanu Alice-Ionela

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.