Administraţia Publică Locală din municipiul Câmpulung a investit sume considerabile pentru împrejmuirea locurilor de joacă cu garduri din fier forjat, ce dau bine la imagine. Numai că, în parcul din Vişoi, de lângă blocurile sociale 9 şi 10, mobilierul urban, dar şi echipamentele de joacă pentru copii sunt antice şi cu risc crescut de accidentare. Micuţii, destui la număr, sunt expuşi zilnic la producerea unor accidente cauzate de leagănele rupte şi toboganul ce se dezintegrează.

Nu mai spunem că, la puţină distanţă, în zona Bisericii de lemn se tot amenajează parcul din Vişoi, cu loc de joacă modern, fără pic de umbră, cu 80 la sută beton şi echipamente de joacă insuficiente pentru numărul destul de mare al copiilor din zonă.

Concluzia: Copiii ce nu-şi permit o vacanţă de vară la mare, la munte ori care nu au bunici la ţară îşi vor petrece, şi în acest an, timpul liber printre bălării, pietre şi bucăţi de lemn.

Ba, mai mult, se pot alerga ţânţari, aduna căpuşe şi căuta şobolani, pentru că nimeni nu pare să aibă interesul de a face dezinsecţie şi deratizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.