Municipiul Câmpulung caută de ceva vreme consilier juridic pentru ocuparea funcţiei vacante din cadrul Aparatului Permanent al Consiliului Local.

La concursul aflat în plină desfăşurare s-au înscris trei persoane, însă numai una a trecut de selecţia de dosare, respectiv Mădălina – Graţiela Ungureanu, care în data de 11 iunie a susţinut proba scrisă, urmând ca în data de 14 iunie să susţină interviul.

Rămâne de văzut dacă şi postul scos la concurs o să fie ocupat, în condiţiile în care la o etapă anterioară nici una dintre cele cinci persoane înscrise nu a reuşit să promoveze etapele concursului, fapt pentru care a fost reluat.

Doar una dintre persoanele înscrise la concursul organizat în luna martie a acestui an s-a înscris şi pentru a doua oară, fiind şi singura rămasă pentru proba finală – interviu.

 De amintit că, postul lăsat vacant de Dragoş Nicolae, actual şef al Poliţiei Locale, a fost ocupat, pentru o scurtă perioadă de timp, de către Irina Vrânceanu, care nu a rezistat decât un an pe funcţie, deşi avea un salariu lunar de aproape 4.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.