Municipiul Câmpulung caută de ceva vreme consilier juridic pentru ocuparea funcţiei vacante din cadrul Aparatului Permanent al Consiliului Local.

La concursul aflat în plină desfăşurare s-au înscris trei persoane, însă numai una a trecut de selecţia de dosare, respectiv Mădălina – Graţiela Ungureanu, care în data de 11 iunie a susţinut proba scrisă, urmând ca în data de 14 iunie să susţină interviul.

Rămâne de văzut dacă şi postul scos la concurs o să fie ocupat, în condiţiile în care la o etapă anterioară nici una dintre cele cinci persoane înscrise nu a reuşit să promoveze etapele concursului, fapt pentru care a fost reluat.

Doar una dintre persoanele înscrise la concursul organizat în luna martie a acestui an s-a înscris şi pentru a doua oară, fiind şi singura rămasă pentru proba finală – interviu.

 De amintit că, postul lăsat vacant de Dragoş Nicolae, actual şef al Poliţiei Locale, a fost ocupat, pentru o scurtă perioadă de timp, de către Irina Vrânceanu, care nu a rezistat decât un an pe funcţie, deşi avea un salariu lunar de aproape 4.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here