Unic la Câmpulung – Arteziana pârâu mai ceva decât fântâna muzicală!

  De ani de zile autorităţile locale s-au tot chinuit să atragă turişti în zonă. Pentru asta s-au cheltuit sutearteziana-rau-din-gradina-publica-merci de mii de euro pe proiecte, programe, hărţi, pliante şi alte cele numai ca să fie invadat Câmpulungul de turişti.

Acum, cu voie sau de fără voie, din grabă ori din obişnuita muncă de mântuială pe bani publici, turiştii ar putea fi atraşi de arteziana – pârâu în jocuri de culori, mai ceva decât fântâna muzicală a piteştenilor.

Arteziana din Grădina Publică „Merci”, la care se lucra de zor în zi de sărbătoare creştin ortodoxă, adică sâmbătă 01 octombrie, a fost pusă în funcţiune duminică, 02 octombrie, asta în timp ce nici cerneala nu se uscase pe Hotărârea de Consiliu prin care s-a decis să se renunţe la proiectul Kretzulescu în forma iniţială şi să fie împărţit pentru a fi finalizat din bani de la bugetul local.

Numai că, odată pusă în funcţiune, arteziana din centrul Grădinii Publice „Merci” a început să dea pe-afară formând un pârâu ce se revărsa pe aleea parcului.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

3 COMENTARII

  1. Domnisoara Alisa Serban,
    Ati parasit Campulungul pentru Brasov. As intreba de ce? Pentru ca singur la Campulung ati fi murit de foame asa cum insinuati in comentariul “Un articol demn de un muritor de foame….” Ceea ce este de plans este ca radeti de propria dvs. casa, de locul unde ati crescut si unde, posibil, sa nu mai veniti decat in vizita. Pentru stiinta dvs s-au cheltuit 2 milioane de euro numai pe hartii pentru atragerea turistilor in Campulung si alte 2 milioane de euro au fost date de la bugetul local pentru aceste “lucrari” nefinalizate (ce vor mai inghiti bani grei) si-n Gradina Publica “Merci”. Insa e mai usor sa radeti si sa aratati cu degetul cand de fapt ati disparut din peisajul campulungean pentru un trai mai bun in alta parte.
    Si, da, va dau dreptate ca este un articol demn de un muritor de foame pentru faptul ca toti cei ce sunt corecti si care spun lucrurilor pe nume, aratand aberatiile, sunt muritori de foame. Sunt muritori de foame pentru ca nu fura, nu au parasit Campulungul pentru un loc de munca bine platit, nu au intrat in politica ori nu provin din familii cu afaceri prospere … Sunt muritori de foame pentru ca traiesc din pensii mizere, din salarii sub minim pe economie, dar traiesc decent si stiu sa-i respecte pe cei din jur. Concluzia fiind ca, din astfel de cauze si dintr-o astfel de gandire s-a dus si se duce tara de rapa. Ba, mai mult, culmea, tineretul gandeste astfel! Si atunci ne ramane sa stam cu speranta ca totusi … nu murim de foame daca suntem corecti!

  2. Foarte bine evidentiat, daca nu faci practic nimic, te plangi mereu si te complaci cu situatia esti muritor de foame. Foarte multi oameni inca nu inteleg ca este in puterea lor sa schimbe si sa faca in asa fel incat sa le fie mai bine si sa nu astepte de la stat ca o sa faca caci iata statul si politicienii sunt numai o oglindire a societatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.