În lipsa unor aleşi locali care într-un mandat sau mai multe, cupă caz, nu au putut iniţia nici măcar un proiect de hotărâre, ci au fost mult mai interesaţi de propriile interese, tinerii încep să ia iniţiativa de a propune unele investiţii.

Recent, a apărut o petiţie, formulată de un tânăr din Câmpulung, prin care se strâng semnături în vederea realizării unui teren de baschet. Real fiind că tinerii nu prea au multe alternative pentru practicarea unor sporturi în aer liber, precum: baschet, volei sau hambal, etc.

„Cum ar fi un teren de baschet în aer liber în Câmpulung, Argeş?

Datorită sportului îţi deprinzi o altă viziune asupra vieţii. Trăind în alte medii, diferite de al tău, îţi dai seama cum văd alţii viaţa, cum îşi umplu timpul, cum îşi împăturesc tricoul sau cum îşi organizează orarul. Descoperi, observi, înveţi. Vizitezi. Pleci în cantonamente, deplasări, concursuri. Spre deosebire de alţi prieteni de-ai tăi care stau acasă făcând acelaşi lucru zilnic, tu eşti poate chiar eşti privilegiat. Câţi nu şi-ar dori să meargă la Bucureşti să vadă Sala Polivalentă? Câţi nu şi-ar dori să intre în sala din Trivale (Piteşti). Sau câţi n-ar vrea să-şi vadă părinţii din tribună cum îi susţin la cel mai important meci/concurs al lor? Câţi n-ar vrea să evadeze de stresul de acasă timp de două-trei zile?

Dar întrebarea este unde? Unde ne putem antrena? Unde ne putem desfăşura activitatea sportivă fie ea de o performanţă sau pur şi simplu pentru o rutină către un stil de viaţă sănătos? Răspunsul este că, în prezent, în Câmpulung nu ai unde. Nu avem niciun teren de baschet special amenajat în aer liber.

Singurele locuri accesibile din acest oraş şi spun asta cu o anumită greutate sunt de fapt terenurile din cadrul unităţii de învăţământ, iar prin această cale vreau să le mulţumesc tuturor cadrelor didactice care ne-au permis accesul pe terenurile special amenajate.”, se arată în petiţia online iniţiată de Mihai Flavian Baţagui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.