Proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie a creat o adevărată isterie printre mii de români, reţelele de socializare devenind un teren prielnic pentru disputele pro şi contra vaccinării obligatorii.

Totodată proiectul de lege a ajuns să scoată şi oamenii în stradă. Pe Facebook fiind creat evenimentul  „Manifest împotriva Vaccinării Obligatorii”. Un protest anunţat pentru ziua de duminică, 13 august, în Piața Constituției.

Cunoscutul părinte lereştean, Ciprian Dragomir, ce slujeşte la Biserica Fundeni din Câmpulung, este unul dintre cei ce s-au arătat interesaţi de a participa la protestul împotriva vaccinării obligatorii.

Părinte slujitor al Bisericii, formator de opinii, dar şi tată al mai multor copii, preotul Ciprian Dragomir se opune vaccinării copiilor. În timp ce pe cealaltă parte a baricadei stau alţi români ce sunt de acord cu vaccinarea obligatorie a copiilor.

Un exemplu este jurnalistul Mihai Alexandrescu care a scris pe profilul său de Facebook că

„În general, persoanele anti-vaccin au poze cu Arsenie Boca în portofel, pe perete sau într-o felie de pepene, unde a apărut spontan. Se tem de doctori, fiindcă aceştia fac pact cu diavolul, spre a învinge moartea şi bolile, înţepând oamenii cu ace şi băgându-le lichide suspecte în organism. Se tem de străini, fiindcă vorbesc altă limbă decât ei (“vorbesc în limbi”) şi sunt exploatatori. Cred că Soroş e Răul care vrea să nu mai crească ei tomate în grădină şi raţe în coteţ. Iar dacă pruncul a murit, aşa a fost voia Celui de Sus, nu trebuie să ne opunem. Clostridium tetani, poliomielita, pneumococul, mycobacterium tuberculosis etc. sunt nume de draci şi dispar, de la sine, prin rugăciuni intense”.

De subliniat că părintele Ciprian Dragomir este cel ce s-a opus vehement şi organizării unui eveniment la Muzeul Municipal Câmpulung – în “Noaptea Muzeelor”. Este vorba de expoziţia artistului Bogdan Petry, care l-a scandalizat atât de rău pe preot încât a făcut o petiţie către conducerea instituţiei şi către primărie să “modifice urâciunea”, adică acele caricaturi semnate de artist ce aveau în prim plan vampirismul şi pe Contele Dracula. Petiţie pe care o redăm în facsimil. 

 

4 COMENTARII

  1. si eu sunt anti vaccinuri.lasati copiii cum s au nascut,sanatosi,nu sa i imbolnaviti cu metale care sunt fatale atat pt creier cat si pentru corp.Respect pentru domnul preot!

  2. Domnule Mihai Alexandrescu, in general, persoanele antivaccin sunt persoane care au avut de suferit in urma vaccinarii abusive din prezent sau din trecut. Persoane macinate de vina pentru ca au ales pentru copiii lor ceva ce au crezut ca le va face bine, dar le-a facut rau. Proiectul obligativitatii, nu ne apara pe cei care deja suferim din cauza vaccinurilor. Si nici pe copiii nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.