Un director de liceu câmpulungean acuzat de „indecenţă”

În ultimele zile ne-au sosit mai multe mesaje de la ppostarile unui director de liceuărinţi şi cadre didactice din Câmpulung, persoane deranjate de faptul că un director de liceu a postat o fotografie mult prea „deocheată” pentru statutul său social, de cadru didactic, şi mai mult director de liceu.
De fapt este vorba de profesorul Stelian Anastasie, care a cochetat şi cu politica la un moment dat, declarându-se pedelist incurabil, care este acuzat că deţine „un profil mult prea sexy pentru un om care trebuie să fie un exemplu pentru tineri”.
Revenind la opinia unor cititori ai ziarului nostru, „printre ultimele postări ale cadrului didactic, ce conducere un liceu câmpulungean”, este şi fotografia unei femei cu mesajul că „reputaţia unei femei depinde de numărul bărbaţilor care ştiu să-şi ţină gura”.
Una dintre cititoare scriindu-ne revoltată că „Nu ştiu dacă este normal să îmi las   fiiStelian Anastasieca la un liceu condus de un om ce pune poze mai mult decât sexy pe profilul său şi cu mesaje cu subînţeles. Aşa ne educă dânsul copiii? (…) Chiar şi fotografia pusă la profil e mai mult una potrivită pentru un site de întâlniri. Acesta este omul care ne îndrumă copiii?”.
Cititorii, care ne-au atras atenţia asupra postării directorului de liceu, mai spun că „înţeleg că este vorba de un profil personal, însă domnul este profesor, şi mai mult director. Ar trebui să dea dovadă de mai multă decenţă”.

1 COMENTARIU

 1. Cum e turcu si pistolul.
  Păi ce Generalul Tudosoiu e mai breaz.
  Asta e politica educaţională, cu cât ai oameni mai needucaţi cu atât îi conduci mai uşor.
  Iar de curvăsăraia de prin şcoli ce să mai zicem.
  Domnule General Tudosoiu este momentul să mai daţi un interviu să ne spuneţi cum sunt persecutaţi subordonaţii dumneavoastră care dau dovadă de caracter spunând adevărul şi cum sunt recompensaţi pupincuriştii.
  De asemenea nu strică să ne spuneţi şi cum staţi la capitolul înscenări pentru cei care au curajul să se revolte.
  Pentru multe cadre didactice, locul de muncă a devenit locul unde sunt terorizaţi de toţi lingăii deveniţi şefi.
  Poate doriţi să ne spuneţi despre teroarea de la Colegiul Tehnic Câmpulung, s.a, inclusiv şcoli uitate de Dumnezeu prin comune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.