Trei dintre candidaţii la fotoliul de primar al Câmpulungului au cerut anularea alegerilor locale!

Rezultatul votului, din data de 27 septembrie 2020, i-a determinat pe trei dintre candidaţii la funcţia de primar al municipiului Câmpulung să solicitate anularea alegerilor în Circumscripția electorală nr. 2 Câmpulung. Motivele invocate de cei trei candidaţi nu au fost luate în considerare de către conducerea Biroului Electoral Central.

„Candidatul independent Ioan Virgil Stuparu, partidele ALDE şi Pro România, au depus contestații pentru renumărarea voturilor de la alegerile locale, ca urmare a fraudelor masive reclamate de către alegători și delegații partidelor din secțiile de votare.
Validarea noului Consiliu Local a fost suspendată până vineri (n.red. 2 octombrie 2020), datorită tergiversării contestaţiilor de către Biroul Electoral de Circumscripţie!”, este ceea ce a scris Florin Bivol pe profilul său de Facebook.

Cu toate acestea, BEC a respins contestaţiile şi nici nu s-a cerut renumărarea voturilor, nici nu s-a pus problema anulării alegerilor din lipsă de probe.

„BIROUL ELECTORAL CENTRAL HOTĂRĂŞTE:

Respinge, ca fiind formulate de o persoană lipsită de calitate, cererile formulate de domnul Bivol Florin și domnul Rădulescu Marian, înregistrate la Biroul Electoral Central cu nr. 2931/BEC/L/2020/30.09.2020, și nr. 2937/30.09.2020, privind anularea alegerilor în Circumscripția electorală nr. 2 Câmpulung, județul Argeş.

Respinge, ca nefondată, cererea formulată de domnul Stuparu Ioan Virgil, înregistrată la Biroul Electoral Central cu nr. 2886/BEC/L/2020/29.09.2020, privind anularea alegerilor în Circumscripția electorală nr. 2 Câmpulung, județul Argeș.

Prezenta hotărâre se aduce la cunoștință publică prin afişare pe pagina de internet a Biroului Electoral Central.”, se arată în Hotărârea emisă de BEC cu nr. 158 din data de 1octombrie a.c.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.