La începutul săptămânii trecute a avut loc o ședință extraordinară cu un singur punct pe ordinea de zi. Consilierii locali prezenți au fost puși, ca de obicei, în fața faptului împlinit, iar la întrebări au primit răspunsuri populiste, cu iz de permanentă campanie electorală.

Primarul municipiului a răspuns destul de evaziv la întrebările puse de unii dintre consilierii PNL și PSD, cu privire la modul în care se desfășoară activitățile din lista evenimentului anului 2021: „Câmpulung – Capitala scrisului românesc”. Un eveniment pentru care a fost alocată suma de 1.762.000 lei. Bani proveniți din cele 12 milioane lei primite de municipiului Câmpulung din fondul de rezervă al Guvernului, în principal pentru investiții, precum lucrările de modernizare a Bulevardului „Pardon” și asfaltarea unei străzi din municipiu.

„Vom proceda, în mare parte, exact cum s-a întâmplat și până acum. Veți fi informați la sfârșit, după ce vom încheia evenimentul, de toate costurile și în mod transparent. Stimate domnule consilier State avem o misiune, după cum știți, am zis că vrem să facem atâtea activități pentru copii și vom aduce Gașca Zurli, pe care o iubește toată lumea, la Câmpulung. Dar doar că vom face activități pentru copii, vom face activități culturale, spectacole în care vrem să promovăm și câmpulungeni, pentru că mi se pare normal să facem lucrul acesta.”, le-a răspuns consilierilor primarul Elena Lăsconi în nota specifică de a vorbi mult prea pompos, însă fără nici un conținut informativ bazat pe detalii financiare sau organizatorice.

Primarul Lăsconi a mai subliniat că vor avea loc spectacole susținute de artiști câmpulungeni, dar și de formații și artiști cunoscuți de toți românii, chiar și de cei din străinătate.

De asemenea, edilul Câmpulungului a menționat că o să facă publice și toate cheltuielile, în mod transparent. Posibil după ce toate activitățile anunțate vor avea loc. Deși, în mod normal și logic, lista activităților trebuia să fie prezentată nu numai cu perioada clară în care vor avea loc activitățile, ci și cu sumele estimate a fi cheltuite pentru fiecare activitate în parte. Însă, la Câmpulung, doar se vorbește de transparență, în timp ce totul este învăluit în ceață densă.

Sursa foto – Facebook – Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.