ȚÂROIU NU RENUNȚĂ LA „TUNUL” MANDATULUI

Cum anticipam într-o postarea din luna iulie, iată că nu a trecut mult timp și primarul Liviu Țâroiu a revenit pe ordinea de zi, pentru a treia oară, cu marele tun al mandatului care constă în construirea unui bloc social cu apartamente evaluate în medie la prețuri fabuloase de 80.000 Euro. Luni, 12 august, primarul PSD a convocat ședință extraordinară pentru a-și aproba acest proiect de hotărâre. În semn de protest, grupul PNL din Consiliul Local nu a participat la votul acestui proiect care „miroase” a ilegalitate de la o poștă. Consilierii PSD, din inconștiență sau din cârdășie, i-au aprobat primarului acest proiect de hotărâre care-i dă posibilitatea acestuia să meargă mai departe cu această „afacere dubioasă”. Ne întrebăm dacă intenția reală a primarului este aceea de a construi un bloc cu apartamente la prețuri astronomice, sau doar atribuirea proiectării acestui bloc unei firme de casă?

„MARELE TUN DIN MANDATUL LUI LIVIU ȚÂROIU – APARTAMENTE SOCIALE DE 88.000 EURO, PENTRU NEVOIAȘII DIN CÂMPULUNG

În ședința ordinară din iunie, pe ordinea de zi s-a regăsit pentru a doua oară un proiect de hotărâre uluitor. Aprobarea cofinanțării unui bloc de 50 de apartamente – locuințe sociale, în municipiul Câmpulung, în valoare estimată de 20.806.814 lei. Valoarea medie estimată a unui apartament este 416.136 lei, echivalentul a 88.164 Euro.

Nu-ți trebuie prea multă școală să observi că prețul este imens, mai ales că vorbim de o locuință socială. În cartierul Grui, în momentul de față, se găsesc puse la vânzare apartamente în valoare de 20.000 de euro.

Cu scopul de a-i induce în eroare pe consilieri, în material prețul a fost trecut fără TVA, adică 17.484.718 lei.

Pt. că se simțea de la o poștă mirosul de penal, grupul PNL a insistat pentru vot negativ sau retragerea proiectului de pe ordinea de zi. Suntem curioși dacă primarul va reveni, pentru a treia oară, cu acest proiect de hotărâre.”, este ceea ce precizau liberalii la începutul lunii iulie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.