“Cum în ultimele zile am primit o avalanşă de solicitări pentru dezgheţarea instalaţiilor interioare de la blocuri sau a branşamentelor, reamintim abonaţilor noştri, persoane fizice, juridice sau instituţii publice că, în conformiate cu prevederile Regulamentului serviciului de alimentare cu apă şi a Legii nr. 241/2006 a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, S.C. EDILUL CGA S.A. are în administrare reţele publice de alimentare cu apă, competenţa oprindu-se la limita de proprietate a oricărui abonat.

            Astfel, întreţinerea reţelelor de distribuţie interioare şi căminelor de branşament, precum şi protejarea lor pe perioade cu temperaturi extreme, revine proprietarului. Fiecare abonat are obligaţia, conform contractului de abonament (pct. 9.10), să asigure integritatea, întreţinerea şi repararea instalaţiilor interioare de apă şi canalizare.

            De asemenea, reamintim tuturor reprezentanţilor administraţiilor locale, care au concesionat sistemele de alimentare cu apă către societatea noastră, că nu au dreptul să intervină în sistemul de alimentare cu apă concesionat! În aceste zile cu ger extrem au fost situaţii în care, fără să fim anunţaţi, s-a făcut manevrarea unor vane, oprindu-se furnizarea apei, care a generat reclamaţii în masă din partea populaţiei.

            Nu în ultimul rând, rugăm toţi abonaţii să manifeste înţelegere şi să coopereze cu angajaţii societăţii noastre, astfel încât intervenţia în cazul unor avarii să se facă în timpul cel mai scurt cu putinţă.”, este ceea ce a comunicat SC Edilul CGA SA.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.