Cofetăriile “Un Băiat şi O Fată” vin cu o adevărată surpriză în atenţia celor ce caută să îşi impresioneze persoanele dragi cu prilejul zilei de 1 Martie. 
“Vă oferim un Mărțișor ce cu siguranţă o să fie pe placul doamnelor şi domnişoarelor din viaţa dumneavoastră!”, este provocarea lansată de brand-ul UBF, care în preajma fiecărei sărbători vine cu delicii dulci ce îi îndeamnă chiar şi pe cei mai puţin pofticioşi să le guste sau cel puţin să le… admire. Deşi oferta este foarte diversificată şi, la comandă, pot avea parte de un dulce minunat chiar şi persoanele ce nu au voie zahăr. 
Calitatea, prospeţimea, aromele deosebite şi aspectul dincolo de aşteptările cele mai exigente sunt cartea de vizită a cofetăriilor patronate de Florina Vuţei, una dintre femeile care în permanenţă caută să vină în faţa clienţilor cu noi produse realizate de o echipă de profesionişti. 
Brioşele cu ghiocei sau alte dulciuri superb decorate, ce pot înlocui tradiţionalul Mărţişor şi cu siguranţă pot reprezenta un mic cadou inedit, pot fi comandate la numărul de telefon: 0728 879 877 sau direct la cofetăriile “Un Băiat şi O Fată”.
Vine Primăvara! Împarte iubire, bucurie, aromă şi culoare!!!
Toate într-un singur dulce Mărţişor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.