Start la înscrierile pentru o nouă ediţie a Festivalului „STARS OF SONG”!

În perioada 30 mai 2018 – 2 iunie 2018, la Câmpulung, se va desfăşura cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Muzica Ușoara pentru Copii și Tineret „STARS OF SONG” România.

La acest festival anual sunt descoperite noi talente interpretative şi noile valori muzicale ale copiilor. Pe de altă parte, organizatorii au ca principal scop:

  • Promovarea și stimularea spiritului de competiţie și de echipă,
  • Promovarea muzicii interpretate în limba maternă a concurenților,
  • Legarea de prietenii trainice între copiii participanți prin schimburile cultural-artistice care se vor realiza,
  • Realizarea unui schimb de experiență privind modalități de interpretare a muzicii și tehnici coregrafice între profesorii îndrumători.

În regulamentul concursului există patru grupe de vârstă formate din câte opt concurenţi.

Perioada de este 16 aprilie 2018 – 20 mai 2018, iar materialele vor fi trimise prin poşta electronică la Casa de Cultură a Sindicatelor C.D. Aricescu din Câmpulung – casadeculturacampulung@gmail.com. Data limită de primire a materialelor pentru preselecție fiind 18 mai 2018.

Categorii de vârstă:

-Grupa I de vârstă 6 – 9 ani – interpretare o melodie din repertoriul internațional sau în limba maternă, la alegerea concurentului

-Grupa a II-a de vârstă 10 – 12 ani –  interpretare o melodie din repertoriul internațional sau în limba maternă, la alegerea concurentului

-Grupa a III-a de vârstă 13 – 15 ani- interpretare două melodii, una în limba maternă și una din repertoriul internațional

-Grupa a IV-a de vârstă  16 – 24 ani- interpretare două melodii, una în limba maternă și una din repertoriul internațional.

Nu se percepe taxă pentru preselecţie, ci doar taxă de participare.

Taxa de participare se va achita la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor ,, C.D. Aricescu” de către concurenții care au obținut preselecția și au confirmat prezența în concurs, în cadrul ședinței tehnice.

Pentru concurenții români taxa de participare este de 200 lei, iar pentru concurenții străini, de 70 Euro.

Rezultatele preselecției vor fi afișate pe pagina festivalului STARS OF SONG   http://starsofsongromania.blogspot.ro, și pe pagina de Facebook pană la data de 24 mai 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.