Start la depunerea dosarelor pentru primirea ajutorului de încălzire!

Începând cu data de 17 octombrie 2016, Serviciul Public de Asistenţă Socială Câmpulung, preia cererile şiprimarie declaraţiile pe propria răspundere, însoţite de actele doveditoare pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei cu gaze naturale, combustibili solizi şi petrolieri sau energie electrică, conform O.G nr. 27/2013, care modifică O.U.G nr. 70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece.
Acestea se depun la sediul, Serviciului Public de Asistenţă Socială Câmpulung, din str. Matei Basarab, nr. 66.

Formularul tip – cererea şi declaraţia pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei – poate fi procurat de la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială Câmpulung, cam. 2, precum şi de pe site-ul Primăriei Municipiului Câmpulung.

Titularul ajutorului pentru încălzirea locuinţei este reprezentantul familiei sau, după caz, persoana singură care îndeplineşte condiţiile legale de acordare a ajutorului şi care poate fi, după caz: proprietarul locuinţei, succesorul de drept al acestuia, persoana care a înstrăinat locuinţa în baza unui contract de vânzare – cumpărare cu clauza de întreţinere sau drept de habitaţie, titularul contractului de închiriere, comodat, concesiune al acesteia ori alt membru de familie major şi împuternicit de proprietarul locuinţei sau de titularul contractului de închiriere ori, după caz, reprezentantul legal al persoanei singure care nu a împlinit vârsta de 16 ani.

Pot beneficia de acest drept, familiile sau persoanele singure, care realizează venituri nete lunare, pe membru de familie, de pana la 615 lei, inclusiv.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.